Grijkoort Centrum voor opleiding en tewerkstelling
Wat biedt De Pepermolen?

Voor reservatie, een prijsofferte
of meer info:
Adres: Peperstraat 8
9600 Ronse
Tel: 055/23 24 56
Open:
van maandag t.e.m. zaterdag van
11.30u tot 14.00u
Gesloten op zon– en feestdagen
Reservatie mogelijk
Restaurant

De PepermolenMen kan in De Pepermolen terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd, bestaande uit een versbereide soep of een smakelijk voorgerecht, daarna hoofdgerecht met keuze uit 2 dagschotels gevolgd door een lekker dessert. Aan onze trouwe klanten bieden wij een klantenkaart aan welke na 30 bezoeken aan De Pepermolen recht geeft op een gratis maaltijd. Restaurant De Pepermolen is gelegen in het centrum van Ronse naast de grote markt. Een bezoek aan het restaurant valt goed te combineren met een originele daguitstap voor uw vereniging, familie en/of kennissen. De Pepermolen is ’s middags open van maandag t.e.m. zaterdag van 11u30 tot 14u. Eénmaal per maand kan u ook op vrijdagavond in het restaurant terecht.

Catering

De Pepermolen verzorgt eveneens de catering bij recepties, opendeurdagen, voordrachten, feestelijke openingen e.a. Bij ons kan u terecht voor allerhande fijn verzorgde aperitiefhapjes zoals warme en koude toastjes, belegde broodjes, kaasschotels, koude vlees– en visbuffetten,…

Vergaderaccommodatie
Bent u op zoek naar een vergaderaccommodatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al dan niet in combinatie met een warme- of broodjesmaaltijd kunnen verschillende vergaderzalen afgehuurd worden zowel voor een halve dag als voor een volledige dag.

De Pepermolen: restaurant met sociaal karakter

Opleiding
In restaurant De Pepermolen kunnen werkzoekenden opleiding en werkervaring opdoen binnen keuken en restaurant in functie van een latere tewerkstelling binnen de horecasector. De kok ziet er samen met de zaalverantwoordelijke op toe dat alles vlot verloopt. De kwaliteit van de bereiding en de bediening zijn steeds gegarandeerd.

Toegankelijk voor iedereen
Iedereen is welkom in het restaurant! Personen die moeten leven van een bescheiden inkomen, kunnen in aanmerking komen voor een verminderd tarief, aan te vragen bij het ocmw of de sociale dienst van de stad Ronse.