De Pepermolen: restaurant met een hart

Restaurant De Pepermolen is een restaurant met een sociaal karakter. Als onderdeel van Grijkoort spant De Pepermolen zich in om via opleiding en tewerkstelling de sociale integratie te bevorderen van kansarmen en laaggeschoolden.

Omdat hulpverlening één van onze prioriteiten is, houden we de prijzen laag en geven we in het restaurant een korting aan wie het financieel moeilijker heeft. Maar uiteraard is iedereen welkom.

Door in De Pepermolen te lunchen of met ons samen te werken, geniet u van een lekkere maaltijd en helpt u tegelijk om sociale tewerkstelling te realiseren. Alvast bedankt voor uw steun!

Iedereen welkom

Iedereen is welkom in restaurant De Pepermolen voor een lekkere en gezonde maaltijd. De Pepermolen is open van maandag tot en met zaterdag van 11.30 tot 14.00 uur. We voorzien telkens een uitgebreide lunch met verse soep of een voorgerecht, keuze uit twee hoofdgerechten en een lekker dessert. U kunt bij ons ook maaltijden afhalen.

Restaurant De Pepermolen is gelegen in het centrum van Ronse naast de Grote Markt.

Een bezoek aan het restaurant valt dus perfect te combineren met een originele daguitstap of een heerlijke wandeling in de Vlaamse Ardennen. Bezoek ons met uw vereniging, familie, collega’s, vrienden en kennissen

Traiteurdienst

U kunt bij restaurant De Pepermolen maaltijden afhalen maar u kunt ons ook inschakelen om maaltijden te leveren bij u thuis of in uw organisatie. Warme of koude maaltijden, vlees of vis, aangepast aan diëten of andere wensen… De Pepermolen levert op maat van de klant!

Catering

Ook voor catering staat De Pepermolen voor u klaar. Ons team verzorgt onder meer de catering bij recepties, opendeurdagen, voordrachten, feesten of andere bijeenkomsten. Contacteer ons om uw wensen te bespreken: buffet, warm of koud, met of zonder drank, met of zonder bediening, … alles gebeurt in overleg zodat we van uw evenement een succes maken.

Zaalverhuur

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Ronse? De Pepermolen heeft drie zalen met een capaciteit van 40 personen tot uw beschikking. De verhuur kan voor een halve of een hele dag en de zalen zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Ook een combinatie van zaalverhuur met een maaltijd, buffet, broodjes of hapjes is mogelijk.

Cadeaubon

Wenst u iemand te verrassen met een cadeaubon ? Waarom geen originele cadeaubon geven met een persoonlijke boodschap voor ons lekker restaurant ?

Vraag naar de mogelijkheden in ons restaurant of vraag een cadeaubon aan via het contactformulier.

Jeroen Van Riemsdijk

Contact

Jeroen Van Riemsdijk

G 0476 78 11 36
T 055 23 24 56
E pepermolen@grijkoort.be
A Peperstraat 8
9600 Ronse

Contacteer ons