De Pepermolen: restaurant met een hart

Restaurant De Pepermolen is een restaurant met een sociaal karakter. Als onderdeel van Grijkoort spant De Pepermolen zich in om via opleiding en tewerkstelling de sociale integratie te bevorderen van kansarmen en laaggeschoolden.

Omdat hulpverlening één van onze prioriteiten is, houden we de prijzen laag en geven we in het restaurant een korting aan wie het financieel moeilijker heeft. Maar uiteraard is iedereen welkom.

Door in De Pepermolen te lunchen of met ons samen te werken, geniet u van een lekkere maaltijd en helpt u tegelijk om sociale tewerkstelling te realiseren. Alvast bedankt voor uw steun!

Iedereen welkom

Iedereen is welkom in restaurant De Pepermolen voor een lekkere en gezonde maaltijd. De Pepermolen is open van maandag tot en met zaterdag van 11.30 tot 14.00 uur. We voorzien telkens een uitgebreide lunch met verse soep of een voorgerecht, keuze uit twee hoofdgerechten en een lekker dessert. U kunt bij ons ook maaltijden afhalen.

Restaurant De Pepermolen is gelegen in het centrum van Ronse naast de Grote Markt.

Een bezoek aan het restaurant valt dus perfect te combineren met een originele daguitstap of een heerlijke wandeling in de Vlaamse Ardennen. Bezoek ons met uw vereniging, familie, collega’s, vrienden en kennissen

Traiteurdienst

Lekker huisbereide maaltijden, soep, broodjes en koude schotels kan u komen afhalen maar ook levering aan huis of in uw organisatie is voor ons geen enkel probleem. De Pepermolen levert op maat van de klant. 

Catering

Ook voor catering staat De Pepermolen steeds voor u klaar. Bij ons kan u terecht voor de catering van uw recepties, opendeurdagen, bijeenkomsten, communiefeesten, huwelijken en familiefeesten vanaf 10 personen. Contacteer ons om uw wensen te bespreken: buffet, warm of koud, met of zonder drank, met of zonder bediening, … alles gebeurt in overleg zodat we van uw evenement een succes maken.

Zaalverhuur

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Ronse? De Pepermolen, gevestigd in hartje Ronse,  heeft drie zalen met een capaciteit van 40 personen tot uw beschikking. De verhuur kan voor een halve of een hele dag en de zalen zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Ook een combinatie van zaalverhuur met een maaltijd, buffet, broodjes of hapjes is mogelijk.

Cadeaubon

Wenst u iemand te verrassen met een cadeaubon ? Waarom geen originele cadeaubon geven met een persoonlijke boodschap voor ons lekker restaurant ?

Vraag naar de mogelijkheden in ons restaurant of vraag een cadeaubon aan via het contactformulier.

Aarzel niet en vraag vandaag nog uw offerte aan. Ook voor vragen i.v.m. reservaties en zaalverhuur kan u steeds terecht bij 

Jan Delmotte 

T 055 23 24 56
E jan.delmotte@grijkoort.be
A Peperstraat 8
9600 Ronse

 

Waar Jan instaat voor het klantenonthaal en de administratie, zorgt Ayoub voor een vlekkeloze organisatie in de keuken. 

Ayoub Oucham 

G 0478 50 45 71
T 055 23 24 56
E pepermolen@grijkoort.be
A

Peperstraat 8
9600 Ronse

 


Contacteer ons